Saar en haar beroemde pups.


Het is mij al een paar keer overkomen dat ik ergens loop en dat ik dan hoor:”Hè, dat zijn Saar&Suus van Facebook, die volg ik”!

Maar dat ook de pups herkend worden vind ik helemaal geweldig.

GIJS is een wandeling aan het maken met z’n baasje Jeroen. Ze kwamen Mariska tegen, ze riep:”He, dat moet een pup van Saar zijn, van Martine!”. Ze stuurde mij gelijk een foto van rara wie kwam ik tegen. Ja joehoe, zei ik dat is Gijs!

PIP loopt in de duinen met haar baasje Fionna, als er plotseling een Berner sennenhond op Pip komt afgerend. Fionna hoort het baasje roepen:” Nee, Kenzo dat is GIJS niet!” Fionna dacht, die naam ken ik en riep teug:” Dit is het zusje van Gijs”. Dat is toch ook grappig. Kenzo is de grote vriend van Gijs en dacht ik zie iets bekends!

Dit zijn Kenzo en Gijs.

BALOO was een wandeling aan het maken met zijn baasje Miranda bij de volkstuin van haar vader. Miranda riep: “Baloo, kom”. Waarop iemand reageerde met :” Zie je wel, dat is er 1 van Martine”! Dat waren Len en Lida met hun Max, die daar toevallig ook een volkstuin hebben.

Dit zijn Max en Baloo

Het volgende berichtje kreeg ik van Miranda:

Mijn vriendin was JAKE tegen gekomen in Haarlem. Ze wist van niets, maar zag meteen dat het een broertje van Baloo was! Leuk he, dat jij zo’n bijzonder nestje doodles op de wereld hebt laten zetten.

OLLIE was heerlijk aan het wandelen met oma. Wendy was aan het wandelen met Deejee. Ze kwamen een doodle tegen en dachten dat is vast een pup van Saar. Toen Wendy de naam Ollie hoorde wist ze het zeker. Hoe weet jij dat nou, vroeg oma. Dit is inderdaad Ollie, hij is van m’n zoon. Tja dat is een pup van de beroemdste doodle van Facebook, was het antwoord van Wendy.

Deejee en Ollie

SANDY is ook heel beroemd maar gaat liever incognito over straat….

En NUNA wordt in België niet herkend als pup van of zusje van maar gewoon om haar mooie, lieve zelf. Baasje Sidi moet elke 2 meter blijven staan omdat mensen haar graag willen aaien over haar bol (Nuna dan hè, of misschien Sidi ook wel, Haha)

Wat een feest om dit soort verhalen te horen, daar geniet ik enorm van. Ik vind het zo leuk dat alle baasjes nog contact zoeken met mij. En vooral als je hoort hoe blij iedereen met z’n pup is, dan heb je uiteindelijk toch weer mens en dier blij gemaakt. ??