De DoodleSaartjeFamilie in hun chillcoat


Chillcoat? Wat is dat nu weer?

Een chillcoat is een badjas voor honden. De meeste mensen zullen zeggen, ja dag, ik ga m’n hond niet aankleden! Een chillcoat is echt niet zomaar een kledingstuk, het is een heel fijne badjas met een functie, ik zal uitleggen waarom.

Waarom?

Als je een natte doodle vacht laat drogen aan de lucht ontstaan er veel sneller klitten. Trek je doodle na het zwemmen of de douchebeurt een half uurtje tot 45 minuten de chillcoat aan en het bespaart je enorm veel tijd met droogblazen. En niet geheel onbelangrijk je hebt geen rondvliegende spetters in je huis, je meubels blijven schoner aangezien ze altijd met hun natte lichaam langs je bank en stoelen strijken.

Chillcoat een musthave voor elke doodlebezitter.

En dan nu…de doodlesaartjefamilie modellen

Pip en Tommie (als je verder naar beneden scrolt kom je Tommie tegen in z’n badjas)

Je zag er al één voorbij komen, een badjas met pootjes! De groomcoat noemen we die, of is het nou een mooncoat? Uhm…..in ieder geval was Joep de pineut (Saar&Suus, zijn eeuwig de pineut, dus die hoef ik niet eens te noemen) om hier model voor te staan.

Familiefoto

Mocht je het nou een gedoe vinden om een groomcoat aan te trekken maar je wilt wel graag de poten ook snel laten drogen, dan zijn er ook nog “Socky’s“. Suus showt ze even.

Overtuigd van het nut van een chillcoat of groomcoat? Je besteld ze bij Boss&Dog.

Tot slot showt Suus nog even alle beschikbare kleuren:

Suus draagt chillcoat maat M.