Zomerse dag


Wat een prachtige dag vandaag……..midden in oktober en dan mogen genieten van deze temperaturen………….daar worden Saar&Suus en hun baasjes heel blij van…….

En wat doen Saar&Suus en hun baasjes dan het lieftst? Juist JA, een heerlijke strandwandeling maken en genieten van het weer en vooral van de honden, de blije eitjes. Dit keer hebben we ruim 3 uur gewandeld, met een koffiepauze hoor, want de hondjes moeten natuurlijk even relaxen tussendoor, want die baasjes willen maar wandelen en wandelen………….

En natuurlijk was het lekker druk op het strand en dan kom je heel veel andere hondjes tegen…………..en die moeten soms wel eens besnuffeld worden…….

Maar het allermooiste vandaag was toch wel, het volgende:

Opeens zie ik een blonde doodle en dacht, heeeeeee is dat nou…..En ja hoor, de doodle zag ons ook en was niet te houden, we werden enorm enthousiast begroet. Het was JAKE! Hoe bijzonder is dat? Hij ziet eerst ons, ging helemaal uit z’n dak en vervolgens ziet hij pas Saar&Suus. Toen was hij helemaal door het dolle en Saar&Suus natuurlijk ook. Ook de baasjes van Jake dachten, wat rent hij nu opeens dolenthousiast weg, tot ze ons zagen en zeiden:” Ja, nu begrijpen we het”!    FAMILIE! JOEHOE! Surfdood en Beachbabes weer herenigd.

Wat zijn ze toch leuk, he?

En dan komt er opeens een heel schattige puppy even knuffelen…..

Ook zijn er natuurlijk grote honden op het strand en daar was Suus duidelijk van onder de indruk…….

Tja en dan moet Jake toch echt de ene kant op en wij de andere kant en dat blijft moeilijk afscheid nemen hoor……..Daaaag Jake tot snel weer………

Nog even lekker afkoelen…….

Suus was toch best wel moe….dus tijd om naar huis te gaan……

THE END