Hoe gaat met….de de 9-ling van Saar


Vandaag 11 maanden! Nog een maandje te gaan en dan zijn ze alweer een jaar, de 9-ling van Saar: Jake, Baloo, Nuna, Suus, Pip, Gijs, Gigi, Sandy en Ollie.

Nog steeds ontvang ik foto’s, verhalen en zie ik de pups/pubers regelmatig. En daar ben ik zo ongelooflijk trots op.

Jake

Jake, is net als Saar&Suus (en Pip) vaak op het strand te vinden. Wat een coole “surfdood(le), he?

Met Saar&Suus naar het strand. Het valt mij persoonlijk op dat Jake, sprekend op Saar lijkt. Dezelfde dromerige blik! Wat een knapperd! (links Saar&Suus en rechts zit Jake)

Het “knuffelochtendritueel” met buurkat Simba, is ook zo leuk om te zien…

Jake helpt ook ongevraagd met het sorteren van de was! Hij is vooral goed in vieze sokken in z’n mand leggen, hij weet heel goed dat dat niet mag en dat maakt het heel lachwekkend om te zien!

Baloo

Baloo is een heerlijke kroelbeer. Hij is dol op z’n baasjes en de baasjes zijn dol op Baloo.

In de nacht slaapt Baloo dan ook gezellig in de slaapkamer, gewoon omdat hij graag bij z’n baasjes is (en andersom). Miranda vertelde dat hij op een nacht met z’n pootje over Miranda haar buik aaide om haar wakker te maken. Wat was er nu aan de hand? Baloo was misselijk en moest spugen, en ja logisch, dan moet baasje over je buik kriebelen en je steunen. Hoe lief!

Baloo, is ook een ontzettend knap heertje, ik kreeg een aantal mooie foto’s van de bruiloft van Stefan en Miranda. Persoonlijk heb ik nog nooit zo’n mooie bruidsjonker, met strik, gezien!

De doodletjes moeten ook wel eens naar de trimmer en dat levert altijd leuke plaatjes op

Baloo voor

En Baloo na

Nuna

Met de baasjes van Nuna heb ik gelukkig fijn contact via de app en facebook. Zo weet ik dat het heel goed gaat met haar en dat als de baasjes met haar over straat gaan, ze continue worden aangesproken met de vraag:” wat is dat voor soort hond?” En o o o wat een knappe en leuke hond zeg! In BelgiĆ« zie je toch minder labradoodles dan hier in Nederland.

Nuna is ook al zo’n lekkere knuffel, het zit echt in de genen, blijkbaar.

Nuna in de ochtend, goedemorgen…..

Nuna in de avond, weltrusten….

Ook Nuna heeft een bezoekje gebracht aan de trimmer, wat is ze mooi he?

Voor

Na

Suus

Over Suus weten jullie natuurlijk alles al, al haar avonturen staan dagelijks op Facebook. Ze is een heerlijke lieve vrolijke knuffelkont. Saar&Suus zijn echt leuk met elkaar.

Pip

Ja Pip, m’n schatje, ook een enorme knuffelkont en heerlijk ondeugend. Een echte clown, wel een heel lieve clown. Pip zie ik minimaal 1 keer per week, meestal meer.

Elke week hebben Suus en Pip samen training en dat is echt een feestje om naar uit te kijken. Vorige week heeft Pip, die brutale ekster die steeds de training komt verstoren, eens goed het bos door gejaagd, haha. Dat de training daardoor een kwartier stil heeft gelegen maakt niks uit!

Ook heeft ze een rol in de Lion King gespeeld….

Gijs

Ah Gijs, lekker ding! Regelmatig maakt hij met Saar&Suus en ook Pip het bunkerpad onveilig! Wat een energie hebben ze met elkaar. Als je die 4 bij elkaar ziet, kan je dag toch niet meer stuk!

Wat ik heel bijzonder vind is dat Gijs, samen met baasje Roos, aan het oefenen is met de Walky Dog (verbinding tussen de hond en de rolstoel). En dat doet Gijs hartstikke goed. Superknap!

Gijs vindt het heerlijk op de trimtafel!

Gigi

Gigi is als eerste van alle meiden, een grote meid geworden! Ze was als eerste loops.

Lekker rennen met Saar&Suus. (Gigi op de voorgrond). Wat is ze leuk! Kijk die oren! Dit is toch een genot om te zien

Toen ik Gigi na 4 maanden weer zag, werd ik ook verwelkomt met veel kusjes, zo bijzonder dat de pups ook mij nog herkennen! Wat een heerlijke hond is Gigi.

Suus&Gigi

Ik vermoed dat Gigi als enige van de pups al zoveel sneeuw heeft gezien, ze was samen met baasje Renate in snowplanet.

Sandy

Ook al zo’n knuffel!

Sandy is in opleiding tot “hulphond” en wat doet ze dat goed!

Sandy heeft samen met haar kleine baasje, het examen Assistance dog A gehaald. Wat een topteam! Ook ik ben dan supertrots.

Ook kreeg ik een aantal foto’s die gemaakt zijn tijdens de training.

En dan heeft ze ook nog rijles! Wat een topper van een hond zeg!

Last but absoluut not least

Ollie

Ook zo’n lekkere enthousiaste knuffelbeer.

Net als Saar&Suus en Pip, moedigt hij z’n baasje vaak aan op de tennisbaan.

Ook Ollie moest nodig verlost worden van zijn lange manen. Door al dat rennen in het bos, gaat namelijk je haar wel eens door de war zitten.

Ollie, heeft ook flink wat lekkers opgehaald met Sint Maarten. Goed gedaan, Ol!

Nou zoals jullie hebben gelezen hebben al pups van Saar het getroffen met hun baasje (en andersom) en hebben ze allemaal een gouden mandje.

Wordt vast en zeker vervolgd …..

EINDE