Nuna…..


Wij ontvingen afgelopen donderdag het droevige bericht dat Nuna haar baasje, Sidi, plotseling was overleden. Sidi haar wens was dat Nuna terug kwam bij ons.

Sidi en Nuna.

Wij hebben geen moment getwijfeld en zijn de volgende dag in de auto gesprongen om Nuna te gaan halen uit Belgiƫ. Met een volgeladen auto en een lieve Nuna op schoot reden wij terug naar huis.

Het was een lange emotionele dag voor zowel Nuna als voor ons. We kwamen in het donker weer thuis. Buiten hebben we haar kennis laten maken met Saar&Suus, dat ging gelukkig goed. De laatste keer dat ze elkaar zagen was 7 maanden geleden. Maar toch leek het of de herkenning er was, al was dat moeilijk te zien in het donker, haha.

Mijn hart is groot genoeg om Nuna op te nemen in ons gezin, maar twee puberende honden in huis is toch wel erg veel. En zelfs voor Saar is dat veel. Dus zijn we toch op zoek gegaan naar lieve baasjes voor Nuna. Gelukkig kennen wij een gezin dat zoek was naar een hond. De volgende dag zijn we op bezoek gegaan om te kijken hoe Nuna reageert. Ze was verbazingwekkend rustig en het gezin was door het dolle heen. Onderstaande foto’s zeggen genoeg…..

Ze gingen er nog even een nachtje over slapen, nou dat was een kort nachtje want dezelfde avond kwam al het bericht dat ze Nuna dolgraag willen houden. Wat een fijn bericht!

Ondertussen draaide Nuna gewoon mee in ons gezin en wij zitten nooit de hele dag op de bank, haha, we gingen lekker uiteten met de familie…het weerzien met zusje Pip ging ook goed.

De volgende ochtend ging Nuna mee op de koffie bij opa..

Tja, ik heb wel van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog even wat leuke kerstfoto’s te schieten……

En dan kwam toch het moment dat wij Nuna weg gingen brengen, het viel me erg zwaar. Ze is zo ontzettend lief. Maar het is beter voor Nuna dat ze zo snel mogelijk gaat wennen in haar nieuwe gezin.

Als je deze foto’s ziet, moet het goedkomen met Nuna. Wij blijven stand by en zullen Nuna nog veel gaan zien (dus jullie ook als, trouwe DoodleSaartje volgers). Dat is een hele troost want o o o wat ga je je toch hechten aan zo’n beestje, al was ze maar 2 nachtjes bij ons.