Suus en Baloo op het strand.


Wat een prachtig weer zowel vandaag als afgelopen weekend. Uiteraard loop ik dan bijna de hele dag met mijn camera om mijn nek om mijn fotomodellen leuk op de foto te zetten.

Zondag zijn we heerlijk met Baloo, broer van Suus en pup van Saar, naar het strand geweest. Saar bleef thuis bij Nova, zodat Suus even heerlijk samen kon rennen met Baloo. En dat hebben ze gedaan hoor! Wat een genot om naar die twee te kijken.


Daaaaag Baloo (en baasjes) tot snel.

Pip en Suus op schoot bij Nova en Kai!
En hier is onze drachtige lieverd!
Buikje is al goed te zien!
Suus en Saar
Als beide meisjes zo keurig naast me lopen, glim ik van oor tot oor! Zo trots! Gelukkig gaat het steeds beter en trekt Suus niet meer zo erg aan de lijn. Saar is gewoon voorbeeldig, ze loopt altijd keurig naast me.

Tot slot nog even poseren voor de magnolia.