Er zijn van die ochtenden….


Heerlijk het is koeler buiten en er staat wat wind! Dus, hup hup, even lekker tijd vrij maken voor een wandeling met Saar&Suus.

Ze waren door het dolle heen, lekker rennen achter elkaar aan. Tot ze de sloot door hadden……..

Echt hoor, ik vind ze vreselijk lief, maar toen NIET. Luisteren, HO MAAR! Ik was er helemaal klaar mee. In en in zwart waren ze en die lucht!!!!!! Niet te harden!

De wandeling was dus snel afgelopen…….

De prut en putlucht die van ze afkwam! Bah!

Maandag had ik na hun zwempartij al de badkamer gesopt, ik kon weer fijn opnieuw beginnen. Maandag was het zand, nu zwarte prut!

Maandag zag Saar er zo uit:

Maandag kon ik ze nog schoon krijgen met de restjes shampoo die ik nog had staan.

Ik heb er ondertussen zoveel getest. Dus er staan veel restjes in de badkamer.

Maar vandaag…..ooooooo…..wat ben ik blij met de shampoo van Cowboy Magic. Echt waar, alleen met deze shampoo kreeg ik Saar&Suus weer wit. En het ruikt ook zo lekker. Ik ben ook heel blij dat ik een doos van 6 flessen heb besteld (het lijkt wel wijn)! Echt een aanrader, tenzij je een hond hebt die nooit vies is (ze zeggen dat ze bestaan, haha).

Nu nog m’n badkamer en huiskamer wit (uhm paars in mijn geval) krijgen, want uiteraard gingen ze even schudden midden in de huiskamer!!!!!

Terwijl ik Saar&Suus in de shampoo en conditioner heb gezet, doet STOFFIE (wat ben ik blij met haar) het werk beneden en gooi ik straks de dweil erachter aan.

Ik stel u voor aan mijn BFF, STOFFIE:

En dan zeggen ze je moet niet te lang boos blijven want dat snapt een hond niet. Nou ik denk dat Saar het heel goed aanvoelt als ik iets niet leuk vind…..

Okee ik heb ze alweer platgeknuffeld, ook al zijn ze nog nat. Ik kan ook echt niet lang boos blijven.

Wil je ook een lekker fris ruikende en vooral schone hond, die na het gebruik van de conditioner ook makkelijk te borstelen is? Als je de detangler & shine op handdoekdroog haar in masseert kam je nog makkelijker de klitten uit de vacht.

Omdat ik leverancier ben geworden van Cowboy Magic, heb ik de shampoo en conditioner op voorraad staan en kunt u ze bij mij bestellen. Kijk voor alle Cowboy Magic producten onder vachtverzorging op www.bossanddog.nl

 

cowboy magic
https://bossanddog.nl/product/cowboy-magic-rosewater-shampoo/

De prijzen voor zowel shampoo als conditioner zijn hetzelfde.
60 ml € 2,95
473 ml € 12,45 (mooi formaat, gebruik ik ook)
946 ml € 17,95


Zo ondertussen is de ochtend voorbij…..ik ga maar dweilen…..


Tot de volgende blog….