Elmo


Het verhaal van Elmo……

Wij hadden absoluut een gouden mandje voor hem gevonden, helaas liep het door persoonlijke omstandigheden anders dan wij allemaal hadden verwacht. Gelukkig hebben de baasjes van Elmo de dappere beslissing genomen om in het belang van Elmo te handelen en contact met ons opgenomen. Zonder enige twijfel hebben John en ik hem afgelopen dinsdag opgehaald.

Elmo en mama Suus

Elmo stapte kwispelend bij ons naar binnen, alsof hij nooit weg was geweest. Gelijk spelen met mama Suus en vooral dicht bij haar liggen.

Oma Saar, die hoogzwanger is en daardoor wat humeurig, moest er even aan wennen. Maar uiteindelijk gaf ze toe en mocht hij zelfs tegen haar buik aanliggen.

Uiteraard gingen wij wel op zoek naar een nieuw baasje voor onze grote kleine lieve vriend. Ondertussen draait hij lekker mee in ons huishouden.

kijk vooral hoe schattig die pootjes steeds over elkaar liggen

Mama Suus knuffelt beide zoons…..aaaahhhhh…….smelt…..

Tante Pip komt ook even snuffelen…

ELMO

JOEP

PIP

SUUS

De zussen Pip en Suus.

De broertjes Elmo en Joep

Familie kiekjes.

Dan komt er toch een moment dat je baasjes hebt gevonden.
……en Elmo opeens Sam heet………

Saar&Suus&Sam

Sam gaat in de buurt wonen bij zijn broertje Guus en ze zullen elkaar ook regelmatig zien. De baasjes zijn goede vrienden dus dat gaat helemaal goed komen. Sam heeft een heel warm nest gevonden waar een gouden mand voor hem staat. Maar o o o wat zullen wij jou gaan missen grote kleine lieve vriend. Dag lieve Sam…