Saar&Suus en het Schiphol Avontuur.


Schiphol! Jaaaaaa dat is snuffelen tot je er bij neervalt, aandacht krijgen tot je er genoeg van hebt (is nog nooit voorgekomen) en je ogen uit je hoofd kijken…..want daar is van alles te zien!

En dan is er ook nog een roltrap en een lift en allemaal interessante koffers met wieltjes eronder.

Saar&Suus in de lift.

Het is mooi om te zien dat Suus overal aan wil snuffelen en Saar vooral bezig is de roedel bij elkaar te houden.

Wat een aandacht, vooral Suus met haar pootje!

aaaahhhhh kijk nou toch, ze heeft een zeer pootje. Vooral kleine kindjes stonden met open mond naar het verband van Suus haar pootje te kijken.

Een meneer uit India kwam vragen of hij een foto mocht maken van Saar&Suus. Tenslotte zijn het BD-ers (beroemde doodles), haha, dat zijn ze gewend…..dusssss…..

Maar waarom gingen Saar&Suus nu zomaar op maandagavond naar Schiphol?

Om Kai uit te zwaaien. Tja als je 17 bent en iemand uit je vriendengroep een villa in Spanje heeft, met een zwembad, dan ga je zomaar weg zonder je ouders…..tja…..hij heeft groot gelijk. Echt heel vervelend voor hem natuurlijk ?.

Daaaaag Kai, veel plezier, tot volgende week in Italiƫ.

Kai blijft tot maandag in Spanje. Opa en oma halen hem dan op van Schiphol en vertrekken dan woensdag richting Italiƫ om dan op donderdag aan te komen bij het Gardameer. En dan is het hele gezin weer compleet.

En dan kunnen jullie alle Italiaanse avonturen van Saar&Suus en ook Pip lezen op deze blog.

Kleine terugblik van vorig jaar (toen was natuurlijk alleen Saar mee), dan weten jullie ongeveer wat jullie te wachten staat …..

Saar zal alle aandacht nu moeten delen ….

Ik krijg er al helemaal zin, nog even wachten….

En dan

ciao buonanotte