De vakantievoorbereidingen

Tja, de vakantievoorbereidingen van de familie Houthuyzen, dat is altijd wat………………

Het begon al met de auto, die vertoonde opeens kuren! Geen garage in de buurt had nog tijd of kon dit niet maken. Nou dan brengen we (John en Richard) de auto toch naar Leidschendam

Ondertussen moet wel de caravan uit de stalling in Heerhugowaard gehaald worden, met een paarse panda gaat dat nou net niet. Alhoewel…..

Hadden wij zomaar kunnen zijn hoor, haha.

Gelukkig mocht John de auto van Richard lenen. Eenmaal in Heerhugowaard aangekomen, bedacht John zich dat de caravansleutels nog in zijn auto liggen (in Leidschendam). Nu heb je geen sleutels nodig om de caravan achter je auto te koppelen maar wel om in te pakken! Wat nu dus niet mogelijk was! Gelukkig kan ik heel goed tot 10 tellen .

Toen kwam er eerst slecht nieuws, de auto lekte diesel. Gelukkig kwam donderdagavond om 21.30 het goede nieuws, alles opgelost. Dus mocht Richard weer fijn meerijden naar Leidschendam.

En konden Nova en ik starten met de voorbereidingen ….

Tas voor Saar&Suus mee, ondertussen is de tas weer leeg…….

Genoeg hondenbrokken mee voor 3 weken……

Ook moet er nog even remlichten/knipperlicht controle uitgevoerd worden door Nova & Saar…

En dan de hele boel inpakken….

Zo zielig voor de poesjes altijd, dat ze achter moeten blijven. Gelukkig verzorgen de buurtjes en oma Jans ze altijd goed als wij weg zijn.

Saar&Suus lopen ons maar achterna de hele dag, ze vinden het maar onrustig dat hun baasjes steeds zo van binnen naar buiten lopen. Dus tijd voor caravan inspectie, tenslotte heeft Suus nog nooit een caravan gezien….

Alles is ingepakt en nu heel snel wegwezen.

Eerste bestemming is het Zwarte Woud!

Wordt zeker vervolgd…….